FS. OSSC + remote screen a bit dim.

Consoles, computers, hi-fi, collectibles - if it's not from an arcade environment it goes in here!
Topics are pruned after 90 days of inactivity.
Post Reply
User avatar
thegreathopper
Geese's Bodyguard
Posts: 1371
Joined: August 17th, 2008, 6:56 pm
Location: London
eBay: thegreathopper
Initials: STV

FS. OSSC + remote screen a bit dim.

Post by thegreathopper »

OSSC with HDMI output, remote control with English overlay, power supply etc, recently updated to newest firmware which shows info on TV.

The display on the small screen has got dull, I cannot seem to find a setting to make it brighter... weird.

Anyway only used a few times, apart from dim screen it’s like new :awe:

£100 posted in the U.K.
User avatar
zak
Posts: 1225
Joined: October 19th, 2014, 1:35 pm
Location: UK
eBay: NA

Re: FS. OSSC + remote screen a bit dim.

Post by zak »

Can you force the OSSC to output 4:3 (even if the monitor will only display 16:9)?
User avatar
thegreathopper
Geese's Bodyguard
Posts: 1371
Joined: August 17th, 2008, 6:56 pm
Location: London
eBay: thegreathopper
Initials: STV

Re: FS. OSSC + remote screen a bit dim.

Post by thegreathopper »

Hi Zac, good question..

What I can say is if I play a MVS game or CPS2 game it shows the correct format without having to adjust any settings such as format on the monitor or TV.

If you want to try it out let me know and I will drop it off the weekend.
Post Reply