Aerotable and Spinner

Arcade cabinet hardware and accessories
Post Reply
User avatar
krellz
Posts: 22
Joined: November 15th, 2010, 9:34 am
Location:

Aerotable and Spinner

Post by krellz »

hello guys,
on my new amazing cab I would like to add the spinner to play arkanoid and the like!
what is the best to install and above all how do you do the changes?!
8-)


Image
User avatar
MrSandman
Posts: 297
Joined: October 9th, 2010, 9:00 pm
Location: Germany
eBay: Not yet, not trading yet
Initials: NOR

Re: Aerotable and Spinner

Post by MrSandman »

@alberto1225 offers repro panels in his Custom / repro panel for various Japan cabinets ( Sega / SNK / Namco...) sales thread. Did you check it our already?
User avatar
thegreathopper
Geese's Bodyguard
Posts: 1592
Joined: August 17th, 2008, 6:56 pm
Location: London
eBay: thegreathopper
Initials: STV

Re: Aerotable and Spinner

Post by thegreathopper »

They use a standard Aero control panel, I would another and mod with a spinner. Don’t mod that one.
User avatar
krellz
Posts: 22
Joined: November 15th, 2010, 9:34 am
Location:

Re: Aerotable and Spinner

Post by krellz »

thanks guys for the answers, the control panel is not original of course (it's original Street Fighter).
I would like to install the spinner but using a new control panel and doing it off would be a problem (it's not plug and play, at least I think!) :mad:
User avatar
krellz
Posts: 22
Joined: November 15th, 2010, 9:34 am
Location:

Re: Aerotable and Spinner

Post by krellz »

I also look for the original cards that go with the spinner, Arkanod and others
Post Reply